OOSTFLEX logo wit

You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

Albert Einstein

Chauffeurs

Chauffeurs

Wij gaan erg ver als het erom gaat je het allerbeste transportpersoneel te bieden. Dit doen wij niet alleen letterlijk, door buiten de landsgrenzen transportpersoneel te selecteren, maar ook door de persoonlijke band die wij met onze klanten hebben. Ons vakbekwame transportpersoneel uit Oost-Europa wordt door de transportsector dankbaar ingezet om het schrijnende tekort aan transportpersoneel op de Nederlandse arbeidsmarkt op te vangen. Waarbij gelukkig telkens weer blijkt dat het grootste gedeelte van onze vakmensen de verwachtingen ruim overtreffen.

Heb je direct of op korte termijn een chauffeur nodig, dan maken wij graag een afspraak met je zodat wij in een persoonlijk gesprek jou specifieke wensen kunnen bespreken om zo de voor jou organisatie geschikte chauffeur te kunnen regelen.

Bouwvakkers

Veel Nederlandse bedrijven in de bouwsector kampen de laatste jaren met een groeiend tekort aan vakkundige arbeidskrachten. Of het nu gaat om stukadoors, timmerlieden, metselaars of welke bouw gerelateerde arbeidskrachten je ook zoekt, Oostflex heeft voor jou een scala aan gemotiveerde en vakkundige arbeidskrachten voor de bouw. Het enthousiasme van onze medewerkers wordt veelal als verfrissend ervaren. Ongeacht of de mensen voor kortere of langere periode benodigd zijn; hun inzet is maximaal. Voeg hieraan toe een kijk vanuit een ander perspectief door de ervaring die onze mensen op verschillende bouwprojecten hebben opgedaan en je begrijpt waarom de vraag naar onze vakmensen zo groot is.

Bouwvakkers

Metaalwerkers

Metaalwerkers

Het invullen van tijdelijke of flexibele vacatures in de metaal- en technieksector is niet altijd eenvoudig en snel geregeld. Oostflex is de partner die je helpt flexibel te kunnen op- en afschalen wanneer je technische vacatures hebt die van tijdelijke en technische aard zijn. Wij vinden een match, waarbij we rekening houden met jouw eisen en wensen als werkgever maar ook met de belangen van de medewerker, zodat de inzet van onze vakmensen maximaal is. Zo kunnen wij je altijd helpen aan vakkundige en gemotiveerde lassers, metaalbewerkers, CNC operators, monteurs, poedercoaters en ander technisch personeel. Neem contact met ons op en wij laten je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Schoonmaak

Je kampt met onderbezetting door vakanties, uitval van vast personeel of gewoonweg omdat het erg druk is. Dan zijn wij er om je te helpen met het leveren van enthousiast en gemotiveerd personeel dat graag bijspringt wanneer dat nodig is. Zo voorkom je stress niet alleen bij jezelf, maar ook bij het bestaande team, dat alle zeilen moet bijzetten om de werkzaamheden naar tevredenheid af te kunnen ronden. Wij zorgen ervoor dat je in hectische tijden de service kunt blijven leveren die klanten van je gewend zijn. Door onze ruime ervaring kunnen wij ons specialist in facilitaire dienstverlening noemen. Hiermee bedoelen wij dat je bij ons kunt rekenen op medewerkers die weten wat hen te doen staat en dat is een hele zorg minder. Is het nodig om af te schalen in plaats van op te schalen? Ook dan bewegen wij flexibel met je mee.

Schoonmaak

Logistiek

Logistiek

Je bent bij ons aan het goede adres wanneer je op zoek bent naar flexibel personeel voor langdurige inzet of om voor een kortere termijn pieken op te vangen. Door het grote aantal gemotiveerde logistieke vakmensen kunnen wij je vaak snel en op korte termijn helpen om je bedrijfsproces op peil te houden.

Ook wanneer je regelmatig of tijdens bepaalde perioden in het jaar op zoek bent naar flexibel personeel, dan bent je ook, net als veel van je collega’s , bij Oostflex aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe groot de invloed van seizoenspatronen is op de personele bezetting. Of het nu gaat om de vakantieperiode, bedrijfsgroei of seizoensdrukte, onze vakkrachten bieden met hun ervaring en kunde je die flexibiliteit die zo belangrijk is voor jou organisatie.

Food industrie

Ben je tijdelijk op zoek naar aanpakkers in de food- of groensector? Staat je organisatie te springen om vakkrachten die de handen uit de mouwen steken? Dan denken wij graag met je mee hoe je je tekort aan vakkrachten op kunt lossen. Wij helpen je met dat extra paar handen van onze gemotiveerde vakmensen. Of het nu is tijdens een seizoenspiek, tijdelijke uitval of welke andere reden dan ook, wij helpen je aan geschikt en vakkundig personeel. Aan de basis van deze belofte staat dat wij goed zorgen voor onze mensen. Bij ons staat de vakwerker écht centraal, daardoor zijn ze blijer waardoor ze veel productiever zijn. En het mooie hiervan is dat die hogere productiviteit natuurlijk leidt tot een beter resultaat bij jou als klant. Kijk, is iedereen blij.

Food industrie

En nu?

Wij zijn er klaar voor, we horen graag van u